Цап Федор
Щодня його, Миколка, травою годував.
І тільки-но Миколка до цапа підійде,
Той роги опускає і враз малого б’є
Носів йому він моркву, а раз цукерку дав.
Та все одно цап Федір, Миколку в бік штовхав
Корми його щоденно хоч з сиром пирогом
Та все одно цап Федір залишиться цапом.
Свидетельство о публикации №120021309886