Я пiдслухав чужу молитву

Випадково. Обставин збіг.
Я підслухав чужу молитву.
Наче я підхопити зміг
не мої, та красиві квіти.

Незнайомка. Всі кольори –
наджіночні і надсучасні.
Чиста. Щира. Без тіні гри.
А молилась вона про щастя.

«Якнайдовше зі мною будь», –
телефон біля вушка світить...
Разом бути навічно... Суть...
Ось і вся – нескладна – молитва...


Рецензии