оце б серцем стати - до таких...

*   *   *
           Свята святих
           самих Григорія Богослова і Іоана Золотоустого попереду,
           що подали вчення Пресвятої Трійці (!)
           присвячується їм


оце б серцем стати   -
до таких святих!
я затих
горобчик міста стих
а це б місяцю
і шляхом сонця
                наверстатись?
а я сум повипускаю
хто затих
хто є риба
і я з тих
птах є
і я
всіх я, браття, випускаю
золота свята
Едема   -  сяйність!
і я з тих
що я тут кручуся
дрібка в серці   -
                спроменюся!
як без вас
і серцем   -   до святих?!
голос тихий
та нехай лише без лиха
і  --  нам до святих…
Серце й слово
от такий є
й голос  -
плавить   -
й світ затих…
Пий, душе,
як в Бога
святий стих.
На вокзалі навіть
стати  -
серцем до святих
та не знаю
серце розтопилось
і я ще не тут

06.02.2020,
поїзд


Рецензии