моя художн сть виточу миро...

*   *   *

моя художність виточує миро
над тезами…
людство люблю!
а на черепах вже протези
там війни
і дези


Тихо художність
капає
миром
над тезами…
людство все спить
та й на очах –
ближнє світло
з протезів…


І як це любов мені
з дальнього неба
пролити?
мабуть що народитись
і мироточити*
щоб всі змогли жити

06.02.2020,
свято Ксенюшки, ранок
*- в значенні  -  в дух і   – поезією звідти


Рецензии