Семья

   У селі, Маркіза - кішка
   Народила - чотирьох!
   Попельнясті, сірі, білі -
   Няньчать з Нявчиком удвох.

   Підросли і все радіють!
   І співають: Міо! Міо!...
   Молочка частенько просять...
   Вже й на вулицю виносим,
   Щоб навчалися ходити.
   Навчимо й мишей ловити!!!

   А поважній дядько Лорд
   Нюхає іх всіх і... вздох! -
   Хоче тоже він нявчат
   Чомусь доброму навчать.

   А торішній котик Міо
   Все про них він розуміє!
   Даже в сні оберігає,
   Коли матінки немає.

   Він лягає в кошик з ними
   І теплом своім іх гріє!
   Лапками іх обіймає -
   Все на світі понімає!

   ...М"явкать толком не уміють,
   Але кличуть брата: Міо! Міо! .

       30.05.2013р.
    
      с. Сорокотяги .
   


Рецензии