125. Пролiтають нашi днi. Пiсня

Пролітають наші дні, біжать хвилини,
Ім ніколи вже немає  вороття
І наш час так неймовірно швидко плине,
Оглянулись ми, а вже пройшло життя
І батьки так незамітно постаріли,
Діти виросли й покинули вже нас,
А ми так і не зробили що хотіли,
Бо все думали, що маємо ще час.

   Приспів:
Цінуймо, друзі кожен день і кожен час,
Кожну хвилину, що дає Господь для нас,
Бо тільки Богу все відомо, що буде,
А день вчорашній вже ніколи не прийде !
Цінуймо день ! Цінуймо час !
Котрий Господь дає для нас !


      2
Так багато тих,  котрі уже не з нами
І що можем ми сьогодні їм сказать,
А могли б утішить ніжними словами,
І про Бога, про спасіння розказать,
Тож не будем все на потім відкладати,
Бо не знаєм, що чекає завтра нас,
Краще будемо завжди ми пам"ятати,
Лиш сьогодні є у нас  для всього час

       3
Будем вірити, надіятись, любити
І слова приємні людям говорить
Та не завтрашнім ми днем будемо жити,
Хай серця відчують нині щастя мить  !,
Бо все те, що ми на потім відкладаєм,
Навіть те, про що душа не раз болить,
В суєті земній ми часто забуваєм
І буває надто пізно щоб здійснить

   8.02.2020.


Рецензии