це миротворч сть...

*   *   *
                Поет   -   миротворець
                з неприкритою суттю
                в Суті

це миротворчість
і по суті
присутніх
мов дошкою
по голові
ударив
суттю   -  та
своєю!
Любовю
одним язик заплів
інші із мисленням
вже розплітаються   -
    і в дух простий…
а каша бач у голови
    не повертається

дух   -  голови порожні
це і любовю називається
це і любовю простягається
аж що нове
і по-новому присягається
Поет і дошку забира…
хай без містка до цеї Доброти
зуміють
і покаються   -

06.02.2020,
свято Ксенії Пет-ї


Рецензии