Вс1 гр1хи змивае кров 1суса

Метушня, безпечність, сумніви, тривоги-
Все це віддаляє від Святого Бога
Й забирає радість, мир і спокій, сили.
Хто ж цього бажає, щоб усі так жили?

Хто ж це невідступно слідує за нами
Й причиняє тяжкі, незагойні рани?
Споконвічний ворог Бога і людини
Чинить зло підступне кожної хвилини.

Він не спочиває й чинить зло майстерно
Й шлях не вибирає: лізе в вікна, в двері,
Через огорожі, у кожну шпарину,
Щоб в гріхах найтяжчих заплутать людину.

А найбільш цікавлять його діти Божі,
Хоч на них відкрито вплинути не може.
Тоді підступає він майстерно, хитро,
Йде він манівцями, діє невідкрито.

Ставить сітку, риє глибочезні ями
Й височезні мури ставить перед нами
І шепоче-каже :"Це вже край, руїна..."
О, мій любий друже, йди скоріш до Сина

Господа Ісуса, Спаса дорогого-
Він один-єдиний є Правда і Дорога.
Він один-єдиний може врятувати
І усі спокуси вчасно подолати

Зможемо із Ним ми. Він Святою Кров"ю
Усі гріхи змиє й мудро, із любов"ю
Виведе із скрути на пряму дорогу,
Серце заспокоїть, забере тривогу.

Ти іди сміливо і не озирайся,
В Божі святі руки повністю віддайся.
Ти Ім"я Ісуса прикликай щомиті
Й сатані прийдеться зразу відступити.

На хресті Голгофськім Кров свята пролита.
Кров Ісуса може усі гріхи змити
І очистить серце кожної людини,
Хто із покаянням до Господа лине.


Рецензии