Ти багато дечого менi обiцяв. Caro Emerald - Stuck

1.
Ти багато дечого мені обіцяв,
Європейський вибір   гав-гав-гав-гав-гав-гав.
Без проблем і шмотки і вояж за кордон
- Раз за разом повторяє  твій патефон.

Сало, як в Європі, і товстіше ніж в них,
Кожному по дівці, кожній дівці жених.
Щоб життя моє солодким зразу було
-Впарював цукерки за велике бабло.

Приспів:
Ні, з мене досить твого піару,
-Я вже розібралась сама:
Навіть якщо віза на шару,
-Грошей нема!

Все, я вже почала розуміти,
Як ти мене хочешь дістать.
-Тортиком кудись заманити
І згвалтувать (обібрать, ошукать).

2.
Хлопців моїх бувших ти зумів посварить,
-Зовсім перестали мені квіти дарить.
Ніби потравилися торішнім борщом,
-Квасять пики, вже й не пам’ятають – за що.

Кажеш ти, що станем ми великим цабе,
Якщо будем слухати всі тільки тебе.
На моїх сусідів з півдня так ти попер,    
Що я тепер лишилась без свого Сан Тропе.

Приспів


https://www.youtube.com/watch?v=id10ASJMzHA


Рецензии