Вiдпустила

Плаче природна сила.
У місті моєму зливи.
У серці моєму зливи:
Тисне в грудях, болить.
Я тебе відпустила.
Тільки б ти був щасливий.
Тільки б ти був щасливий
З`авжди, а не на мить.



(Фото - инет)


Рецензии