За глянцем моди

Буває, інколи здається:
Якщо багаті, то везучі.
Бо все в житті у них вдається:
Одягнені в Dior чи Gucci.
Висять у шафах хутра й шуби.
Нарощують об'ємні вії.
Надують філерами губи.
Та їздять у країни-мрії.
Айфон останньої моделі.
І размальоване все тіло.
Душа закрита, як в шинелі -
Кому яке до того діло?
Йде на підборах. Погляд гордий.
Але так іноді буває:
Людина поза глянцем моди
Вразл`ивість глибоко ховає...
Так, інколи цей глянець вабить:
Компанії, салони, клуби,
Фарбовані яскраво губи, -
Бо в очі кидається, мабуть.
Та мішура ця поверхнева -
Порожнім серце залишає.
Але душа ж не металева -
Їй теплоти не вистачає.
Реклама на очах маячить:
"Купуй, будь в тренді, це ж так круто!"
А серце знає, що валюта
Для щастя небагато значить.
І хіба шуба другом буде?
Та обійматиме під вечір?
Тож бережіть, будь ласка, люди,
Найголовніші в світі речі!


(Фото - интернет)


Рецензии