Ти Муза!! Що?..

*   *   *


                Людмилоньці — Музі
                серцем присвячується


Ти — Муза!!
Що? Компліментарна? —
Зразу політика загнеться монетарна.
Архимудрець якби устав
щоб слово вільне
одягти в устав —
зразу  на нього б шкаф упав!
й догнав би в коридорі — і упав!!



Архиєрей якби устав —
серце із серцем зіпсувать—
які ярились вчасно
й грізно гуркали в пророчості! —
на нього б — блискавка — і грім напав!!
Ти — захист творчості!!!



Був я один?
Тепер страшніше — це «я» — «Ми»!
Єдності Муза!!
Від нас від жаху пострибали
у ями —
всі зігнуті колишнього Союзу!!!
В ями і сам Союз їх!!!


Мужність!!
це знає Небо! —
знаєм ми.
Чого б це серцем
Бог
слово Своє сурмив?!!

02.02.2020,
з причастям


Рецензии