Тем нь. В кно...

*   *   *


Темінь.
Вікно в темені.
Й що тобі до зими?
Хіба ти в дилемі?
Перебравшись за тин
сплять
суми
як смисли
й слова –
неприпавші навік до сурми…



Темінь.
Вікно. Темінь.
Хто ще тут
в Першій темі?
Хіба родять раби гаманцеві
сподівання кінцеві…


а Любов слова простирає
                в сліди!
«…що тобі до того?
              Ти за Мною іди.»

26.01.2020


Рецензии