Ниточка

Не забирайте ниточку надії,
Прошу, не виривайте з моїх рук,
Вплела я в неї сподівання й мрії,
В яких не буде розпачу й розпук.

Не рвіть її, прошу, не виривайте,
Згляньтеся, почуйте ви мене,
Надії, я прошу вас, не вбивайте,
Хай щастя вже мене наздожене.

Ця ниточка для мене особлива,
Всі інші я віддам вам залюбки,
Із нею не страшні ні град, ні злива,
Із нею я протоптую стежки.

Без неї я життя не уявляю,
Вона для мене, наче путівник,
Тому її я так оберігаю,
Й за неї це душі моєї крик.

18.01.2020 р.


Рецензии