Незм нне В чне веселе

*   *   *


Незмінне Вічне — веселе
і радість й веселість —
заглибитись
як добре в Твоїй оселі!!
як добре —
що в нас — Сонце вселиш!!
це радісно жити
ще б тільки характер...
в вітрах освятити...


Незмінний єси Ти! —
Незмінний!
це я в Тобі маю змінитись!!!



а в мене дійшло аж до пальців
моїх — і
дерев —
їх всесвітніх скитальців —
небесних і в грунті —
всіх пальців —
що «даруй їм Царство» — є!
й сходить! —
і пальці проходить
готує походи!!

30.01.2020


Рецензии