Хъадакну гъач ватандиз

Дипну багъри юрд, адабгъси лик хул’ан,
Ккебгъра дагълу касдин уьмриъ бахтсузвал.
Абгурушра дюн’яйиъ уьмур мюгькам,
Бихъураки анжагъ чаз сикинсузвал.

Назук дубхьна юкlв яв кьаби дадайин.
Язухъ сеснан дих ебхьуру гьар йишван.
Хъадакну гъач хулаз инсан, хьайиз кьан!
Тувнадарки сар касдизкьан жан рукьан!

Пашманди ву дагълар, сивар - ихь Ватан.
Кюфлетдинна гъюрадар ляхнар гъуртIан.
Дагълу касдиз шул аьгъю, швнур-сад йислан,
КкудубкIуб зур дюнь’я багахь чан гъулан…


Рецензии