Коли старiэ мама
Душею їй не дайте постаріть,
Ви з нею зв’язані душевними нитками,
Любіть її, цінуйте, бережіть!
Якщо відчує старість мама в тілі,
Душа повинна бути молода,
Хоч коси в неї, наче сніг, вже білі
Й неквапною давно вже є хода.
Хоч зупинить років вона не може,
Бо невгамовні всі оті роки,
Душею молодіть їй допоможе
Підтримка ваша і любов,й думки.
Тоді душа у мами буде квітнуть
І в ногу із роками не піде,
Підтримка ваша – мрії заповітні,
Її молитва нас життям веде.
20.01.2020 р.
Свидетельство о публикации №120013104437