Злагода

 На Україні сонячна погода,
На Україні йдуть рясні дощі,
У України з Богом є угода,
Він, покровитель української землі,

Тому, що в церкви ходять українці,
І Богу моляться, і вірять у Христа,
Страждальців не залишить на одинці,
І зніме Україну він з хреста.

Він разом з нами у сільському господарстві
Потрохи промисловість підійма,
І побут гарний в Україні скласти,
Ми намагаємося силами всіма.

І хай сьогодні все не дуже гладко,
Бог допоможе, сестри і брати,
Перемогти всі бісівські нападки,
І до народного добробуту дійти.

Сумлінна праця і залізна воля,
Потрібні нам, щоб злидні геть пішли,
Щоб ясний місяць і щасливі зорі,
На небосхилі нашому зійшли.

Олійна Україна і молочна,
М’ясна і житня, спирто – цукрова,
Ось президенту совісті б хоч трошки,
І в Україні злагода б була.


Рецензии