Сквар Арлю
Містралю в провулках дзень....
Запалом бажань спраглих жалячи, і...
Не пошкодувавши!
Палахкотячи!
Переміщуючи мовами спеки.
У інше.
Усе це я побачив, споглядаючи нахаби Ван-Гога гогеноподібного...
Ню його, ню!
Світло від вуха соняшника,
колір його ірреальний...
Де жар Арлю палить очей раж...
На раз!
Свидетельство о публикации №120012904511