Будь потр бним

Втрачати впевненість в собі – то геть небажана подія.
В суєтності та марноті, то ж, проведу життя тоді я.
Мій стрижень – впевненість в собі, підтримана Великим Богом,
Життя у радості Його, у хаті й за її порогом.
Я з радістю допоможу тому, хто в горі потерпає,
Або в залежності застряв і врятуватись як, не знає.
Мій друже!
Вислухай когось, по Слові Божім дай пораду:
Спасеш людину від ганьби та, може, чим даси розраду.
Будь щедрим ти на почуття, в собі не стримуй дар Господній.
Радій, що ти потрібний був комусь і вчора, і сьогодні.


Рецензии