Укра нське серце Кв тки Ц сик

В Америку, у край далекий, не летять наші лелеки,
 Але пісня солов'їна звідти раз-по-раз та лине:
То ефір доносить зрідка, що співає Цісик Квітка.

Над землею пливуть хмари проливаючись дощем.
В наші душі лине пісня, залишає в серці щем.

 Голос лагідний та сильний струн сердечних досягає.
Українська щира пісня незвичайну ніжність має.

Незабутня мила Квітка українство прославляла,
Сіяла добро і радість, те, що в серці своїм мала.
Та пішла у вічність, в небо, залишивши нам, що треба
…………………
Кожен хай хоч раз послуха – вторить їй Оксана Муха.


Рецензии