нове

Потреба є в райцентр дістатись
По річці можна добиратись.
– Чекатиму я пароплава,–
Сказала раптом Владислава.
– А я плистиму у кориті–
Відповідала юнка Рита.–
Воно легеньке і нове,
Саме без весел попливе.
І поплила як те бажала.
Жде пароплава Владислава
Не довго він по річці йшов
І вчасно у райцентр прийшов.
Чекає Владислава Риту.
Нема її в новім кориті

Хто відповідь для нас знайде?
Куди «нове» нас доведе?


Рецензии