123. Як я бажаю жити з Богом в небесах Пiсня

Як я бажаю жити з Богом в небесах,
Щоби забути про страждання і про страх,
Припасти низько до Його Святих колін
І принести Йому сердечний свій уклін !

    Приспів:
Я знаю в небі є країна та Свята !
Немає горя там, одна лиш доброта,
А на престолі Справедливий і Благий -
Отець і Син та Дух Святий !

       2
Духа Свого Господь на землю нам послав,
Щоб Він нас вів і Словом правди утішав
І хоч яким би був важким мій шлях земний,
Завжди зі мною  мій Спаситель  дорогий !

    3
Дай, Боже, сили так свій шлях земний пройти,
Щоб життя вічного на небі досягти,
Де щастю й радості немає вже кінця,
Бо всюди там царить любов мого Отця !


Рецензии