Радiй
Доле моя! Доле моя! Ти не мачухою!
Доле моя, стежка крута та поміж гір,
А там внизу зелень долин, доле, радій
Доле радій що не для нас інші стежки,
Доле радій що не для нас прірви тяжкі,
Доле радій, і запали нею весь шлях,
Сама лети, сама відкрий крила мов птах
Тільки же схід сонцем ясним, ясною вись,
Промінь його світ весь знайде й з тобою нас,
Доле моя, доле моя, доле радій!
Тільки на цім, тільки на цім доленько стій!
Наші роки, стежки круті, синь неба й гір!
Радість свою в світ відпусти, голубом в мир!
26. 01.2020р.Ангеліна Длінка
Свидетельство о публикации №120012707091