Багато щастя не буваэ

Багато щастя не буває,
Можливо цього хтось не знає,
А може знає, але мріє
Й думки про це якісь леліє.

У щасті треба всім купатись,
Ніде ні миті не вагатись.
Себе у щасті все шукати,
Його теренами блукати.

Якщо у щасті потонути –
Напевно так судилось бути,
Й щоб з нього вже не виринати,
А й глибше й глибше все пірнати.

Багато щастя не буває,
Хай в ньому кожен заблукає,
Хай смак його сповна відчує
І голос свого серця чує.

23.01.2020 р.


Рецензии