В цьому свiтi
Багато чого і безликого.
Є в цьому світі безмежному
Багато чого протилежного.
Є в цьому світі красивому
Перевага чомусь і бурхливому.
Є в цьому світі прекрасному
Багато старого й сучасного.
Є в цьому світі чудовому
Переваги чомусь кольоровому.
Є в світі цім дивовижному
Багато чого і престижного.
Є в світі цім загадковому
Переваги старому і новому.
Є в цьому світі казковому
Купання в тумані бузковому.
Є в світі цім старовинному
Щасливі у колі родинному.
Є в світі цім неспокійному
Багато чого і постійного.
То ж у цілому світі незнаному
Хай нічого не буде поганого!
12.01.2020 р.
Свидетельство о публикации №120012606517