Ихтияр са ваз ава
Низ гудатIан,гьадан къадир заз ава.
Зи муьгьуьбат базардавай метягь жеч,
Ам къачудай ихтияр са ваз ава !" -
Жуьрэтна на са заз ви рикI теклифдай.
Бязибурун хъилерайни кьасухдай.
Заз мумкинвал гунихъ галаз илифдай.
Къулайвални гана ана амукьдай.
Свидетельство о публикации №120012504315