50. Досi люблю Scorpions Still loving you
Час, треба час
Любов твою повернуть.
Я буду там, я буду сам.
Тільки любов
Вернуть здатна душу твою.
Я поверну, тебе поверну.
Битися знов
Я буду, тебе щоб вернуть,
Тож про мене ти не забудь.
Тільки любов
Здатна зламати стіну!
Я поверну, тебе поверну.
Якби ми змогли
Пройти спочатку цей путь,
Я б змінив тоді
Те, що вбило любов
Ця гордість – як стіна –
пробити – не пройти!
Чи в нас буде ще шанс,
Щоб миру знайти?
Тебе досі люблю!
Спроб, скільки спроб –
Повір же в кохання ти знов!
Я буду чекать, я буду там.
Тільки любов
Здатна зламати стіну!
Я поверну, тебе поверну.
Якби ми змогли
Пройти спочатку цей путь,
Я б змінив тоді
Те, що вбило любов
Ця гордість – як стіна –
пробити – не пройти!
Чи в нас буде ще шанс,
Щоб миру знайти?
Якби ми змогли
Пройти спочатку цей путь,
Я б змінив тоді
Те, що вбило любов
Прийми – моя вина,
Скажи, крізь що пройшла!
Тільки дай мені шанс
Дійти до кінця –
Тебе досі люблю!
грудень 2014
ссылка на песню:
https://www.youtube.com/watch?v=7pOr3dBFAeY
Свидетельство о публикации №120012406719
http://www.youtube.com/watch?v=7pOr3dBFAeY
Дмитрий Арутюнович Романов 01.04.2024 21:43 Заявить о нарушении