З коханням...

Моє кохання, твоє кохання,-
З ним привітання та побажання,
Летить, як треба з землі до неба,
Промінням сяє, що не згасає…

З коханням днина від Валентина,
З прагнень єдина вся Україна:
Без війни виру здобути миру,
Життя де гарне, небо безхмарне!

Росою вмита, рясна, як квіти,
Хоч сумовита,- з серцем відкритим…
Не безталанна та нездоланна,-
Міццю чарує, ніжність дарує

З чуйним коханням щодня з світання
З тим беззітханням, мрій сподіванням
До сили-волі,- кращої долі,
До шанування – палке кохання!

Непримиренна та суверенна,
Богом священна благословенна
Від зірки зрання, де щебетання
На день з чеканням світлом вінчання…
23.01.2020р.


Рецензии