122. По житт вiй дорозi ми з вiрою йдем. Пiсня

По життєвій дорозі ми з вірою йдем
І роки наші юні Христу віддаєм,
Хочем ми Слово істини людям нести,
Щоб могли і вони за Ісусом іти !

   Приспів
Зійди на нас Господи Духом Святим,
Думки об"єднай, наші, Словом Своїм,
Очисти серця, зроби розум ясним,
Щоб слово спасіння дійшло в кожен дім !

     2
Ми, Господь, Твої діти, ми доньки й сини !
Ти над нами тепер Свою волю здійсни !
Хай на кожного з нас зійде Дух Твій Святий !
Просим,  Отче Небесний, Всесильний, Благий !

////////////  Проіграш: ////////////////

           3
Юні хлопці й дівчата ! За Богом підем !
Вість спасіння ми людям усім  понесем !
Ось Господь закликає до праці всіх нас,
Поки є на землі благодатний ще час !

     22.01.2020.


Рецензии