Проникнення неназванне
І що... є чистою Краса...
Краса Христа...
і чисті
цілувань уста
і слово ніс і прокладав стежки
красою зирив так
щоб не заплакала десь
незатребувана
чистота!..
і серцем ходить ще
втрапляє чистою краса...
це що завгодно
це що завгодно Христа годне...
подвижка
здвижка
книжка
іноді рука з книжкою
о, дай Боже...
22.01.2020
Свидетельство о публикации №120012204763