В дпов дь на житт в сть

     Відповідь на життєвість


і як оцінки ставлять
моїм творам?
хтось
піднімається
в
надмисленній
ціні?
так, і —
я все доорюю
аж раптом
підніма аудиторію
то більш не я:
Бог це
в мені
в ціні!

16.01.2020


Рецензии