Сiмяону Полацкаму - помнiку у г. Полацку

*  *  *
                Сімяону Полацкаму -
                помніку ў г. Полацку*
               

Твой дух высокі, а сядзіш ты так па-свойску
Што нават полацкі малыш – і гэта не падман –

Рукой “чытае”: “Сімяону Полацкаму” –
Шчымлівы надпіс ад удзячных палачан.


*Скульптар Аляксандр Міхайлавіч Фінскі

20.06.2008-2014.01.11


Рецензии