На хрещення Господа
якби ж то всі тримались
перших текстів
але не треба –
їх –
покращувать й покращувать –
коли вже Бог – міняє вітер
і вітрила
й нові «тести»…
й обійми
і любов!
а от народ в долині:
«ми пропащі
ми пропащі»
і вийшов я –
й т а к е! написане! –
і Бога
лащить
й мене лащить
18.01.2020
"Искушение – это соблазн уступить доводам разума, когда спит дух." (Екзюпері)
Свидетельство о публикации №120011806635