Мороз по склу виводить...

Мороз по склу виводить візерунком -
Мережива плете Він дуже вміло.
І несподіваним казковим подарунком
На шибці квітка розкривається несміло.

Он там - трава у лузі, подивись!
Морозним килимом земельці ковдру стелить.
І крапельки дощу - від Віхоли каприз.
І сніговий літає там метелик.

А тут Жар-Птиця хоче відпочить.
Бо цілий день в саду казковому гуляла.
Дивлюсь на неї - стомлена лежить.
Перина сніжна ні з якою незрівняна.

Я бачу грізного Царя Морів Нептуна
Із доньками-Русалками на дні.
В морському світі зовсім їм не сумно -
Крізь водорості бавляться вони.

Мороз і Віхола - ще ті Чарівники.
На їхні витвори не можу надивитись.
І розглядаючи розписані шибки,
В зимовій казці хочу опинитись.

17.01.2020


Рецензии