Не вiрю у вiршi, якi неможливо спiвати
які до душі не пускаю від перших рядків,
в які не вдається від перших же слів закохатись,
які я удруге і слухати б не захотів.
Я вірю у вірші-мелодії, вірші співочі.
Їх легко сприймати, неначе я сам написав.
До віршів таких знов і знов повертатися хочу.
Звучить одкровення у віршів таких голосах.
А де ж їх знайти - ті, співочі, що душу тривожать?
Що просять мелодій? Єднають пісні і життя?
Я сам на питання своє відповісти не можу.
Шукаю натхнення в мелодіях серцебиття...
Свидетельство о публикации №120011700723
Алёна Ткаченко Крым 20.01.2020 22:43 Заявить о нарушении