Р здво Христа
Людмилці, улюбленій
моїй дружині
Пане Боже в зажинку
Добру дав єси жінку
Наче сонце на води високі
Наче сонце в обійми високі
Народись, Дитинко,
де любов і спокій
Де любов як в хатині
Встала в бідність віднині
На соломі — ці теплі обійми
Не солоність від сліз а —
обійми
Народись, Дитинко,
щоб були всі спокійні
Пане Боже в зажинку
Славну дав єси жінку
Наче сонце у славі високій
Наче сонце любов’ю глибокою
Народись, Дитинко,
де любов і спокій
16.01.2020,
ранок
Свидетельство о публикации №120011604814