Сказання ншим новим
— А куди подіну я втому?
А куди подіну я втому?
Чи хіба не добро тобі вчинять
як прийдеш до рідного дому...
— Ой, де ставити крапку, де кому?
Ой, де ставити крапку, де кому?
Чи хіба не добро тобі зроблять
як прийдеш до рідного дому
Вогонь входить у чиєсь серце?
Надсвідомість жахна — у свідомість?
Чи не скажуть м’яке, рідне й інше —
як ідеш до Отчого Дому?
Сказання іншим є робом,
але ти пробуй!..
Солодкий мед що небесний
прославить ліс —
ліс воскресне...
14.01.2020,
свято натрудженого
Василія Великого
Свидетельство о публикации №120011604793