На свято легендарно Мелан Римлянки

     На свято легендарної Меланії Римлянки

               Незабутньому Миколі Лучкіну, пілоту,другу,
               що після смерті — у сні просив жертвувати
               на сорокауст йому (і не тільки мене одного)
               з любов’ю присвячується


Не заморожуйте Бога
й мене
сьогодні—
Богу не холодно.
Не заморочуйте
мене в сьогодні
бо як у серці
Бог не став —
без тіла й поготів
душа є у краю
холоднім!
Я Лучкіну Миколі
к сорокаустам добавлять
не перестав:
сам попросив...
душа компанії,
перст помочі — як всякий Миколай,
попав в холодний
крайньо гарний край,
та ось же — недостатньо був
в Серці
        Христа!

Огне Ісусе!! нам допомагай...

13.01.2020, ранок


Рецензии