Несли по свiту три хрести

Несли по світу три хрести!
Душа моя! Душа моя!
Та мертвим я тоді лежав!
Душа моя! Душа моя!
А ти летіла в небеса!
Хотів ще жити! Жити я!
А ти до Бога, там краса!
Душа моя! Душа моя!
Й підняли люди перший хрест!
І я не знав! Що діється!
Й пднесли другий й на христа
душа моя надіється!
А потім третій Хрест взяли!
І смерть мене оставила!
Й душа вернулась восхвалять,
Того Кого вік славила!
Бо це Спасителя був Хрест!
І диво дивне сталося!
На Ньому Сам розп'ятий був!
На Ньому Сам представився!
Душа моя! Душа моя!
І знову ноги по землі!
Та в світлі новії края,
Де Бог Любов, к Його сім"ї!
І все по іншому тепер!
І я по іншому живу!
Й скажу тобі - ти в Бога вір!
Життя вдихне в суху траву!
І славить Господа душа!
Царицю неба і землі!
Й царицю ту що віднайшла
Хрест Божий оживить мене!
Живий мій Бог і Хрест Живий!
Животворящий Вічний Хрест!
І я з тих пір, душа моя!
З Ісусом Хрест Його поніс!
Він же Любов!І Він Отець!
І більш не бачив смерті я!
Лише я там де світло Лиць,
Душа моя!Душа моя!


Рецензии
Стих написан вами талантливо.

Сергей Лутков   15.01.2023 17:12     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.