Бумеранг
Він слідує чіткому алгоритму.
Йому все рівно ворог ти чи друг,
Він шлях не змінить свій піддавшись ритму.
Забули приказку ми всі давно
Шо як гукнеш,то так і озоветься.
Якщо ти вступиш лівою в лайно,
То права чистою не довго збережеться…
Химерно знов тасується колода карт,
Коли зЕро у джокера врядився.
То березень вдягнувся в в март
А квітень, на апрєль перетворився.
А що ж тепер чекає нас в весні?
Звичайно зелень і квіток розливи!
Хай нам співають лише солов’ї,
Хай краще солов’ї, а не - по соло вілі….
Свидетельство о публикации №120011406383