Щедрiвочка

Щедрику! Щедрику! По сніжку мандруєм!
Мирна годинонька, й ти хто про нас дбає!
Кожне віконечко хаток обійдемо!
Любов посіємо і любов візьмемо!
Кожне віконечко і не пропускаєм!
Сіємо  - віємо щастя насіваєм!
На рік новий увесь! На весь світ широкий!
Сіємо  - віємо радість яснооку!
Щедрику! Щедрику! Далі помандруєм!
Та по усій землі! Хай нас світ почує!
Радістю! Радістю! Господом спасатись!
Вражду не сіяти! З гордістю не знатись!
Щедрику! Щедрику! Ой ти мій голубчик?
Ми не голоднїї, хоч не їли супчик!
Бо душа в радості Господа купалась!
Коли дитиночка Богу посміхалась!
Хай усе чорнеє! Де Собори Златі!
Згорять, нам в біленьке душі одягати!
Біленьким - біленьким вкутані оселі!
Душечці світленько! Богом ми веселі!

Старий Новий рік 2020.


Рецензии
Чудесная, милая ПЕСЕНКА, наполненная светом Радости Господней!
Спасибо, Ангелина!
Радостных Вам святочных дней и всего самого благодатного!
С восхищением и с Любовью.

Шувалова Татьяна Григорьевна   14.01.2020 20:39     Заявить о нарушении
Татьяна! С чудесным Старым Новым годом!
Приятных встреч Вам! Света и любви окружающего
мира! В дом только радости! Здоровья крепкого - всей семье
на новый год! И - улыбок!
Спасибо!!!

Ангелина Длинка   15.01.2020 00:02   Заявить о нарушении