Старий Новий рiк
Знаєш Ти Боже, моє ім'я!
Мирна година до тебе йде!
Відкрий віконце! Світе святий!
Відкрий віконце Єрусалим!
Де я щедрую цим святим днем!
Де я щедрую, як батько вчив,
У світ мандрую знаєш за чим
Боже, чи хоче дитя той стіл,
Де миру плаче в печалі біль!
Щедрую щедро! Сиплю зерно!
Яке же гарне й любе воно!
...Падають зерна та й золоті!
Жита! Пшениці! Й небо у тім!
Бо пригортає лиш мирний час,
Благословляє нас у цей час!
Сію - посію жито рости!
Хай мої діти серед краси!
Мирно працюють,благословляй!
Трудитись Боже! І сили дай!
Во славу Богу всякі труди!
Ті що дають лиш миру плоди!
Ті що у землю сіють з добром!
Зерна златії златим ковшом!
Во славу Богу всякі труди!
Віра з любов'ю - мають плоди!
Бо Різдво Бога світ зустрічав!
А у рік Новий - защедрував!
Щедрику! Щедрику! По сніжку мандруєм!
Мирна годинонька, й ти, хто поряд дбає!
Кожне віконечко хаток обійдемо!
Любов посіємо!І любов візьмемо!
Кожне віконечко , і не пропускаєм,
Сіємо - віємо щастя насіваєм!
На рік новий увесь! На весь світ широкий!
Сіємо - віємо радість яснооку!
Свидетельство о публикации №120011404090