Свiтлiй пам ятi пасажирiв та екiпажу Украiнського

Свiтлiй пам'ятi пасажирiв та екiпажу Українського лiтака,
жертв катастрофи   під Тегераном
8 січна 2020  року.

Лихо  під Тегераном,
У небі в мирний час,
Страшну, болючу рану,
Не  загоїти  ураз…

І не врятує Боже,
Від зброї і борні,
Усе в  руках негожих,
Злочинців Сатани…

На всій  землі  неспокій,
Вже  тісно як в раю,
Якісь  ми   одинокі,
Бїда  в небокраю…

Від помилок не дітись,
Що буде після нас?
Як  діти будуть жити,
Щоб вогник не загас…

Держави  схаменіться,
Кінчайте вічний  бій,
До Господа моліться,
Від нього "Не  убий"…


Жаль, догоряють долі,
  Б'є сполох  Білий    Світ,
Заточення  на волі,
Забутий Заповіт…

Автор Геннадій  Сівак.
14  січня  2020 року.


Рецензии
Светлая память!
Войны ни к чему хорошему не приводят!
Музы в лад!

Валерий Буслов   21.01.2020 08:41     Заявить о нарушении
Спасибо Валерий!!!

Геннадий Сивак   21.01.2020 12:21   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.