Ларысе Iванауне Пiлюга!
З нагоды дня нараджэння
ПРЫСВЯЧАЕЦЦА!
/29.12.2019 г.
Кожны год народзiн дата
Неяк хутка настае …
Гадоў пражыта ўжо багата
А ў жыццi чагосцi не стае:
Павагi, Мудрасцi Кахання,
Святла, надзеi, цёплых рук,
У хате дзейснага старання,
Надзейных ветлiвых «подруг».
Мо тут штосьцi не адзначыў
Цi, нават, вызначыў не так,
Але табе, Ларыса, я прызначыў
Гэты верш не проста так.
З днём народзiнаў вiншую
Цябе я сёння ад душы,
Бо цябе заужды люблю такую
I любоў маю не патушыць!
За тваю прыемную ўсмешку,
За праменi светлыя вачэй,
Што робiш усё хай i са смешкай –
За добры вынiк тых начэй…
Бо дараваў Iван i непаўторнасць,
Чароўны стан i прыгажосць,
У працы здольнасць i дакорнасць…
Дык будзь заўжды такой, як ёсць!
/29.12.2019 г.
З павагай i ўдзячнасцю
паэт мясцовы
Эльяш Банэль
Свидетельство о публикации №120011106942