в солодк й сол я...
в солодкій солі я
хто ж ходить по наводках
хто раз в Великдень
два - в Миколая
з автомобіля автомобільна і
походка…
з автомобіля - та не я
мені близько народна солія
чи колія
не відаю
в солодкій солі
я…
11.01.2020,
ранок
Свидетельство о публикации №120011103823