ось мене й тягне до аристократизму...
ось мене й тягне
до аристократизму Богородиці!..
чи нема в світі
чи хай і влинуть
в мого
серця кратер -
це к Богоматері!!!
Господи!! чи Ти не хочеш?
та я ще сильно хочу! -
і починається -
знову чіпляються
аристократори -
по них ще б їхав життя
трактор
аматори, Боже! і все життя аматори
Щасливий - як то в кратері!!
11.01.2020,
ранок
Свидетельство о публикации №120011103769