Ти назавжди, моя лебiдко!

 Вже роки мчать, а ми як діти
Все також бавимось, завжди
Бо ти одна, моя єдина...
Для всього Всесвіту, в житті!

Нехай минають нас століття
Та мабуть все, колись, мине
Але Кохання, то є квітка...
Воно, не згасне - бо святе

Коли, залишиться хвилина
Остання мить цього буття
"Ми назавжди моя лебідко"
Ти, зрозумієшь, по вустах...

І ти всміхнешься ніжно, знаю!
Коли заплачешь! Переймусь...
Додолу Вітром з темной хмари
На Землю... я дощем зірвусь...

Олександр Захисник, 2020 "Без Тебе не зможу"


Рецензии