Ica stones. Risk up-territory meat-form. HPS corp

https://music.yandex.ru/album/2108635/track/18886585
Cue
Исполнитель: Busca J

Why were the Ica stones - ancient evidence informally forbidden to research? - This is an ancient "non-disappearing" evidence of transgenic broiler-meat forms (broiler-dinosaurs) in volcanic risk territories for the protein food production. Employees Human protein-supply corp. suffered from idleness - they just had to vaccinate dinosaurs on drones, put radio tags on them and periodically take out carcasses to a meat factory - the time rest they devoted various creative hobbies to like these Ica stones.

Почему камни Ики - древние свидетельства были неформально запрещены к исследованию? - это древнее "неисчезающее" свидетельство трансгенных бройлер-мясных форм (бройлер-динозавры) на вулканических риск-территориях для производства белковой пищи. Сотрудники Human protein-supply corp. страдали от безделья - им всего лишь приходилось на дронах вакцинировать динозавров, ставить им радиометки и  периодически вывозить туши на мясокомбинат - всё остальное время они посвящали различным креативным хобби на вроде этих камней Ики.

***

Transgenic meat "broiler capsules" for detonator-cold risk north area.

Contrary to popular belief, mammoths are not the ancestors of modern elephants.
The animals reached 5.5 meters height and body 14-15 tons weight, so mammoths were twice as heavy as largest modern land mammals - African elephants.

Трансгенно выведенные мясные "бройлер-капсулы" для детонатор-холодных риск-территорий.

Вопреки распространённому мнению, мамонты не являются предками современных слонов.
Животные достигали высоты 5,5 метров и массы тела 14-15 тонн, таким образом, мамонты были в два раза тяжелее самых крупных современных наземных млекопитающих - африканских слонов.


Рецензии