120. Я до неба завжди пiднiмаю очi! Пiсня

Я до неба завжди піднімаю очі,
І так хочу туди,  де  немає ночі !
Там Ісус дорогий, як те сонце світить !
Він воскрес ! Він живий ! Хочеться радіти !

     Приспів:
Радіймо, радіймо ! Наш Спаситель воскрес !
Співаймо ! Хай пісня полетить до небес !
Аліллуя ! Аліллуя ! Христос наш воскрес !
( Аліллуя ! Аліллуя ! Він живий ! Він воскрес ! - Другий голос. )
Аліллуя ! Аліллуя ! Він живий ! Він воскрес !
Христос воскркс ! -(разом)

         2
Бог на землю прийшов, щоби постраждати,
Був  за наші гріхи на хресті розп"ятий !
Та вже третього дня Він воскрес із мертвих
І не було для нас дорожчої жертви !

       3
Я надію свою покладу на Бога,
До небес приведе лиш Його дорога !
Як воскрес мій Христос, так і я воскресну,
З Ним країну знайду, ту Святу, небесну !

     9/1/2020/


Рецензии